Toerisme Kasterlee

eten en drinken

Coronamaatregelen

Het Overlegcomité heeft vrijdagavond nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen COVID19. De maatregelen zijn vanaf maandag 19 oktober van kracht.

Cafés en restaurants worden gesloten. Dit geldt voor een periode van vier weken, en wordt geëvalueerd na twee weken. Afhalen van maaltijden blijft mogelijk tot 22.00 uur. Recepties en banketten verzorgd door een professionele catering/traiteur onderneming zijn verboden, behalve in hotels voor de verblijvende gasten en koffietafel bij uitvaarten (max. 40 personen).

Wat is er zaliger dan genieten van gastronomische lekkernijen begeleid door een heerlijk streekbiertje of een lekker wijntje? Of je nu een liefhebber bent van de verfijnde keuken, de buitenlandse keuken, streekgerechten of een lekkere snack.
In Kasterlee vind je zeker je gading: een gezellig terrasje, een bruin café, een hippe snackbar of sterrenrestaurant. In Kasterlee vind je het allemaal. 

Op deze pagina vind je de openingsdagen van eetgelegenheden. Voor de juiste openingsuren, vakantieperiodes en/of uitzonderlijke sluitingsdagen neem je best telefonisch contact met de horecazaak van je keuze.

75 resultaten gevonden.

  • Alle items
1-30 Van 75
LCP