Toerisme Kasterlee

11/08: Boek je Terra Nova Kempentrek

Maak je klaar voor een verrassend avontuur in de Kempense natuur. Stap mee langs mooie plekjes op de Kempense Heuvelrug.

Kempentrekken doe je deze zomer volledig op maat!

Wandel zondag 11 augustus over de Kempense Heuvelrug, langs de beste wandelknooppunten, je lunchpakket is voorzien en je wordt handig terug naar je startpunt gebracht... Alles is aanwezig om je hoofd leeg te maken en te genieten van je wandeltocht.

  • Ben je een gezin met jonge kinderen en wil je een rustige, maar fijne wandeling doen? Dan is er voor jou de Kempentrek Small - 10 kilometer tussen Netepark (Herentals) en Camping Floreal (Lichtaart).
  • Kan je met je gezin of vrienden al een wat stevigere wandeling aan? Dan kies je voor de Kempentrek Medium - 19 kilometer tussen Netepark (Herentals) en Keeses Molen (Kasterlee).
  • Ben je een ervaren trekker en hou je van het stevige werk? Dan is de Kempentrek Large - 32 kilometer volledig op jouw maat! Dat is een dagtocht die ook tussen Herentals en Kasterlee loopt, ook over de Kempense Heuvelrug, maar je maakt een lus terug naar de start via de oevers van de Kleine Nete. 

Graag mee op pad? Schrijf je nu hier in.

Dit is een organisatie van Provincie Antwerpen.

06 jul 2024
Nieuwsoverzicht
LCP