Toerisme Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Daar is de lente...wandelen, fietsen, genieten!

De bloemetjes bloeien, de vogels zingen en de temperatuur wordt beter. En hoe de lente beter vieren dan met een bezoek aan Kasterlee?

Zin om op verkenning te gaan? Kom wandelen, fietsen en genieten in Kasterlee.

Wandelparadijs

Met zijn uitgestrekte bossen, vennen, heide en rivieren is Kasterlee een waar wandelparadijs. Verken de vele wandelroutes die door de regio slingeren en stap door de prachtige omgeving.

Fietsavonturen

Spring op de fiets en verken Kasterlee op twee wielen langs pittoreske wegen is fietsen een fijne manier om de omgeving te verkennen en te genieten van de frisse lentelucht.

Culinair Genot

Verwen je smaakpapillen in de vele gezellige eetgelegenheden die Kasterlee te bieden heeft. Proef lokale specialiteiten en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring. Tip combineer een fietstocht met lekker eten tijdens ‘Fietsen met Smaak’.

Ontspannend overnachten

Sluit je dag af met een overnachting in een van de gastvrije accommodaties van Kasterlee. Kies voor een comfortabel hotel of een sfeervolle vakantiewoning of een gezellige camping en geniet van de warme gastvrijheid en het comfortabele verblijf.

Kasterlee heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke lente-ervaring. Kom Kasterlee beleven en herinneringen maken. We verwelkomen je met open armen!

28 feb 2024
Nieuwsoverzicht
LCP