Toerisme Kasterlee

Kaboutervertellingen op zondag en de herfstvakantie

De ganse maand september en oktober op zondag en in de herfstvakantie kan je weer meewandelen met een kaboutervertelster op Kabouterberg.

De ganse maand september en oktober op zondag en elke dag in de herfstvakantie kan je weer meewandelen met een kaboutervertelster op Kabouterberg.

Kom nog snel naar Kabouterberg, voordat onze kabouters in winterslaap gaan. Elke zondag in september en oktober en in de herfstvakantie wandel je mee en luister je naar de verhalen van een kaboutervertelster.

De wandeling is boeiend voor kinderen tussen 3 en 7 jaar, die houden van ravotten, zandtaartjes maken …

Praktisch

De vertelling start om 14 uur en duurt ongeveer 2 uur.
Reserveer je komst altijd minstens 24 uur op voorhand via dit inschrijvingsformulier. Je betaalt bij de inschrijving. Per wandeling kunnen er 25 kinderen inschrijven, volwassen niet meegerekend. 

De kinderen betalen 5 euro (+0,25 euro transactiekosten per reservatie), volwassenen wandelen gratis mee.
Plaats van afspraak is, Kabouterstraat 2 in Kasterlee.

De inschrijving kan niet geannuleerd worden.

De verzamelplaats is aan de zitbanken aan de grote paddenstoel. Er is een toilet aanwezig.

Hoe reserveer je?

Op aangegeven dagen vinden er kaboutervertellingen plaats, telkens om 14 uur. Wanneer je een datum selecteert, moet je nadien ook nog het tijdslot van 14 uur aanklikken onder de datum selectie om verder te kunnen gaan met de aankoop van je ticket(s).

Kom je graag goed voorbereid naar Kabouterberg en weet je vooraf graag hoe jouw bezoek er uit ziet? Lees dan voor je naar Kabouterberg komt dit stappenplan.

13 sep 2023
Nieuwsoverzicht
LCP