Toerisme Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuw: proevertjeswandeling 'Kasterlee Terminus!'

De 'Kasterlee Terminus!' proevertjeswandeling dat is Kasterlee ontdekken terwijl je smult van vijf streekproducten.

Laat die boterhammen en thermos gerust thuis, want tijdens de proevertjeswandeling wordt je met hapjes en drankjes verwend.

De wandeling van ongeveer vier kilometer brengt je langs vijf verschillende zaken en laat je proeven van vijf verschillende streekproevertjes: Kastelse kabouterkoekjes, een flesje Fairtradefruitsap, een boerenboterham met kipkap, ossenbilleke of vierjaargetijdensla (veggie), polentafrietjes met pompoen en geitenkaas Polle en als afsluiter geniet je van een proeversglaasje Kastels bier.

Onderweg los je vijf vragen op en maak je kans op een lekkere streekmand ter waarde van 40 euro. Uit de juiste antwoorden trekken we de eerste week van mei één winnaar. Die wordt persoonlijk verwittigd.

Praktisch:

Wanneer: deelnemen kan van 4 oktober tot en met 30 april 2022 op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Vertrekuren: vrijdag om 15.30 en 15.45 uur, zaterdag van 13 uur tot en met 13.45 uur (elk kwartier) en zondag van 10.30 uur tot en met 12 uur (elk kwartier).

Prijs: €12,50 per persoon (alle streekproevertjes inbegrepen).

Reservatie: je reserveert minimum drie werkdagen op voorhand. Reserveer hier, telefonisch op het nummer 014 84 85 19 of per mail toerisme@kasterlee.be.

Klik hier voor meer info.

29 sep 2021
Nieuwsoverzicht
LCP