Toerisme Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

WinterWarm in de Hoge Rielen

Onder de noemer, never change a winning team, organiseert het Cultuurhuis de Warande voor het tweede jaar op rij een winterfestival in verblijfsdomein De Hoge Rielen. Theater, circus, muziek en nog zo veel meer vinden elkaar in de Kastelse bossen.

De winterzon gaat onder in de Hoge Rielen… Circuspalen verschijnen tussen de bomen, sfeerlampen hangen in het gebladerte, de zandgrond wordt een podium… Van heinde en ver trekken artiesten weer naar de bossen in Kasterlee voor het eigenzinnig winterfestival 'WinterWarm'.  

Van vrijdag 26 januari tot en met zondag 4 februari kan je naar de tweede editie van WinterWarm met veel theater, circus, muziek, bijzondere luisterverhalen op de fiets, architectuurwandelingen… Kom proeven in de Winterbar van de ambiance en streekbieren bij een vuurkorf en geniet van de sfeervolle verlichting op het domein.

Klik hier voor meer informatie en tickets.


AANRADER: UIT HET DONKER 

Op 1, 2 en 3 februari kan je een gratis wandeling 'UIT HET DONKER' maken langs verschillende licht -en geluidsinstallaties van de hand van de Belgische kunstenaar Floris Vanhoof en het Nederlands/Noors kunstenaarsduo Children of the Light.

‘UIT HET DONKER’ neemt je mee op een adembenemende audiovisuele trip langs vier locaties in de Hoge Rielen. Je ontdekt er onder andere pratende gongs op het binnenplein van Hostel Wadi en verdwaalt er in een oneindig woud van reflectoren in een van de loodsen. Flitsen van licht die nog lang op je netvlies blijven branden.

Aan het festivalcafé kan je gratis een programmaboekje ophalen met meer info over de verschillende installaties en een plattegrond.

Klik hier voor meer informatie.

 

Lise Goossens
12 jan 2018
Nieuwsoverzicht
LCP