Toerisme Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

In de hemel is geen bier, daarom drinken we het hier

Ga samen met je partner, familie of vrienden op zoek naar de dief die het nieuwe bier van de biervereniging heeft gestolen. Onderweg kom je langs drie Tielense cafés en geniet je van lekkere Kastelse streekbieren.

Met deze biertocht 'D'r was es ... Thiele kerremis' ga je samen met de 'Jokke' op zoek naar de dader. De 'Jokke' is een man uit Gierle die al een tijdje een oogje heeft op Marie uit Tielen. Maar hij mag pas met haar naar de kermis als hij ontdekt heeft wie het bier gestolen heeft. Tijdens dit spel volg je het nachtelijk spoor van de dader en kom je aan de hand van enkele opdrachten te weten wie de dader is. 
Rechts op deze pagina kan je al eens kijken wie de verdachten zijn. Zou het Flor, de geit of de tuinman zijn? Kom het te weten tijdens het bierspel.

Onderweg houd je halt in 3 Tielense cafés, In den Drietip - De Koetsier - De Grote Fluit, waar je de Kastelse bieren kan degusteren.

Praktisch

De tocht is 6 km lang en kost 7 euro per persoon (incl. deelnemingsformulier en 2 bonnen voor een Kastels bier). Je koopt het deelnemingsformulier bij Toerisme Kasterlee en de deelnemende Tielense cafés.

Tip

Opgelet, er mag geen alcohol geschonken worden aan deelnemers onder de 16 jaar. Zij kunnen de bonnetjes inruilen voor een frisdrank of bestellen en betalen hun drank ter plaatse. 

                                                                                

 

 

Lise Goossens
29 mei 2019
Nieuwsoverzicht
LCP